Gratis Levering vanaf €150

Bel of Whatsapp ons: 085 - 004 10 55

 WebwinkelKeur Certificaat

Wie zijn wij?

Leuk dat je benieuwd bent naar wie wij zijn. We stellen ons graag voor.

Wij zijn Sander & Kevin Wagenaar en samen hebben wij 3D Deskundige opgericht vanuit een passie voor 3D printers en om een groot obstakel op te lossen.

We zien namelijk veelal mensen vastlopen in de eindeloze specificaties tijdens hun zoektocht naar een geschikte 3D printer. Hierdoor weten ze zich geen raad meer en kunnen ze geen keuze maken en dat vinden wij zonde.

Stel je eens het volgende voor:


Je bent op zoek naar een 3D printer en je bent inmiddels al urenlang aan het scrollen door pagina's aan specificaties en bent nog steeds aan het twijfelen ...

Door alle technische termen raak je alleen maar gestrest, terwijl je precies weet waar je de 3D printer voor wilt inzetten.

Je weet gewoonweg niet hoe je jouw wensen omzet naar een bijpassende 3D printer die hier aan kan voldoen.

3D Printer Keuzestress

In enkele minuten de juiste 3D printer

Specifiek voor dit obstakel hebben wij onze 3D printer keuzehulp in het leven geroepen om jou te begeleiden richting de meest geschikte 3D printer.

3D Printer Keuzehulp

We hebben namelijk al onze kennis en kunde gedistilleerd tot enkele simpele vragen die je vindt in onze keuzehulp. Zo kun jij nu makkelijk en onbezorgd de perfecte 3D printer aanschaffen en steken wij elke dag meer mensen aan met ons enthousiasme.

De kernvisie van 3D Deskundige is dan ook vanaf dag één om deze keuzestress te verhelpen door onze 3D printer keuzehulp waardoor je snel een persoonlijk vrijblijvend deskundig advies in handen hebt.

  Beantwoord 9 simpele vragen

  Ontvang deskundig advies op maat

  Kies in één keer de beste optie

  Gratis én vrijblijvend

De kracht van 3D Deskundige

Dankzij onze dagelijkse passie voor 3D printen hebben we samen inmiddels meer dan 8 jaar ervaring in het vakgebied van 3D printen.

Tegelijkertijd worden we nog altijd zo enthousiast over alle technieken en trends van ons vakgebied dat het voelt alsof we het allemaal pas gisteren ontdekt hebben.

Onze passie voor 3D printen delen we graag met liefde voor het vak.

3D Printer Keuzehulp

ONZE USP's

  3D printer keuzehulp - In enkele minuten de juiste 3D printer

  Breed aanbod in hoogwaardige 3D printers

  Gedreven en vol met passie over 3D printen

  After Sales Support

  >8 jaar ervaring in het vakgebied van 3D printen

ONZE MISSIE

Onze klanten voorzien van deskundig advies zodat de verwachtingen van de klant perfect vervult worden door de meest geschikte 3D printer

ONZE KLANTEN

Cor Dings - Goed advies over productkeuze. Opvolging van levering en afhandeling van klacht is naar tevredenheid afgewerkt.

J. Baas - Zeer snelle levering en een een keurige afhandeling van een probleem met de geleverde printer. Verder zijn hun prijzen scherp.

O. Dobinsky - Goede service, snel en vriendelijk.

Andor - Prima service. Product wat niet voldeed aan verwachting zonder problemen omgeruild. Beloofde levertijden werden nagekomen. Snelle antwoorden op via mail ingestuurde vragen. Wellicht niet de goedkoopste, maar deskundig advies is ook wat waard voor het voor mij onbekende gebied van 3D scannen en printen. Voor beginners een absolute aanrader!

CONTACT

Hooiweg 17, 1276 AK Huizen
(geen bezoekadres)

Telefoon: 085 - 004 10 55
E-mail: info@3ddeskundige.nl

HET TEAM

3D Deskundige - Kevin Wagenaar

Kevin Wagenaar

Mede Eigenaar

3D Deskundige - Sander Wagenaar

Sander Wagenaar

Mede Eigenaar

MAF

Waar ben je naar opzoek?