Gratis Levering vanaf €150

Bel of Whatsapp ons: 085 - 004 10 55

 WebwinkelKeur Certificaat

Bedankt voor je aanvraag

 

Als je gekozen hebt voor een standaard advies dan is deze direct verzonden naar jouw e-mail.


In het geval dat je voor een persoonlijk deskundig advies hebt gekozen zul je deze binnen 24 uur ontvangen.
In de tussentijd kan je hieronder een kijkje nemen in onze blogs.

 

Welke 3D printer kan ik het beste kiezen?

  Het aanbod van 3D printers vandaag de dag is op z’n minst overweldigend te noemen. Het is dan ook niet raar dat veel mensen zich afvragen: “Welke 3D printer kan ik het beste kiezen?”. Na een beetje scrollen door de eindeloze specificaties zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Laat ons je bijstaan in het aanreiken van een effectieve methode.

  Welke 3D printer moet ik kopen?

   Dit is een vraag die heel veel mensen bezighoud. Je bent enthousiast geraakt door de mogelijkheden wat 3D printen kan bieden, maar dan komt de belangrijke vraag naar boven. De vraag “Welke 3D printer moet ik kopen?” brengt een bepaalde twijfel naar boven, omdat je simpelweg niet weet waar je op moet letten. Hieronder geven we een werkwijze om deze twijfel weg te nemen.

   Wat is de beste 3D printer voor thuis?

    Misschien ben je op zoek naar een nieuwe hobby of misschien zoek je juist een serieuze bezigheid voor praktische oplossingen. In ieder geval vraag je jezelf af: “Wat is de beste 3D printer voor thuis?”. Deze vraag is een begrijpelijke vraag, want thuis zijn er namelijk andere zaken belangrijk dan bijvoorbeeld op een kantoor.

    Waarom zou ik een 3D printer kopen?

     Je hebt er weleens van gehoord, maar je bent er nog niet van overtuigd en je vraagt jezelf af: “Waarom zou ik een 3D printer kopen?”. Dit is een begrijpelijke vraag omdat het nou niet bepaald een goedkoop product is en je er wel zeker van wilt zijn dat het nuttig is.

     Waar ben je naar opzoek?